Продавець mBev розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
Обладнання для розливання напоїв - пивне обладнання - в барах, ресторанах, магазинах, для дома
Фільтри
Ціна
Наявність
Контакти
mBevГуцул Жанна
Центральна, 21-А, офіс 2, Київ, Україна
+380 (50) 332-97-79
Відділ продажу
+380 (50) 332-57-57
Відділ продажу
+380 (50) 332-89-98
Сервіс
+380 (50) 332-57-57
Вирішення спірних питань
+380 (50) 4012278+380 (50) 3325757
Мапа
+380 (50) 332-97-79
+380 (50) 332-57-57
+380 (50) 332-89-98

Настільні диспенсери пива

Настільні метродиспенсеры для пива

Пивні диспенсери, звані також метродиспенсерами, пивними жирафами або пивними метрами, являє собою пристрої, що розміщуються на столах пивних закладів, що дозволяють відвідувачам наливати собі хмільний напій самостійно.
Нинішня популярність таких виробів – це данина традиціям столітньої давності, які повертаються в наш час. Оригінальний зовнішній вигляд диспенсерів, а також ідея перенести процедуру розливу пива безпосередньо на столи відвідувачів, не тільки припала до смаку гостям, але і принесла задоволення власникам закладу. Відвідувачі отримали можливість самостійно управляти застіллям, а ресторан, продаючи відразу кілька літрів напою в одній ємності, - збільшити прибуток відсотків на 20.

Що являє собою пивний диспенсер

Метродиспенсер являє собою конструкцію, що складається з;

  • прозорою вертикальної колби, яка виконується з екологічного і ударостійкого полікарбонату;
  • масивної підставки, яка забезпечує високу стійкість колби, запобігаючи її перекидання;
  • невеликого краника, що обертається навколо ємності на 360 градусів;
  • ємності для охолодження діаметром поменше, яка наповнюється льодом і вставляється в колбу.

Пиво розливається по келихах через прозорий, яка щільно закривається краник. Саме хороша підгонка деталей говорить про якість диспенсера.
На колбі є шкала, що вказує на обсяг пива в колбі, з охолоджувальною ємністю і без неї. Для наповнення колби хмільним напоєм, її можна легко зняти з бази і також просто встановити її назад.

Як доглядати за пивним диспенсером

Метродиспенсеры досить прості у догляді, оскільки:

  • легко розбираються;
  • колби стійкі до більшості миючих засобів;
  • допускають чищення вузьких колб з допомогою спеціальних йоржиків.

Пивні диспенсери, придбали чималу популярність у відвідувачів пивних ресторанів, про що свідчить чимала кількість прізвиськ, отриманих пристроями. Їх називають пивними вежами, метрами пива, Beer bazooka. Beer tube, Brewtender і так далі.
У свою чергу, яскраве функціональне обладнання, часом, досить незвичайної форми, може стати досить привабливим елементом інтер'єру або «фішкою» питного закладу.
Многие любители хмельного напитка приобретают диспенсеры оригинального вида и для домашних вечеринок, что, несомненно, добавит им положительных эмоций. 

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner