Продавець mBev розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
Обладнання для розливання напоїв - пивне обладнання - в барах, ресторанах, магазинах, для дома
Фільтри
Ціна
Наявність
Контакти
mBevГуцул Жанна
Центральна, 21-А, офіс 2, Київ, Україна
+380 (50) 332-97-79
Відділ продажу
+380 (50) 332-57-57
Відділ продажу
+380 (50) 332-89-98
Сервіс
+380 (50) 332-57-57
Вирішення спірних питань
+380 (50) 4012278+380 (50) 3325757
Мапа
+380 (50) 332-97-79
+380 (50) 332-57-57
+380 (50) 332-89-98

Промивні кеги

Промивні кеги відносяться до допоміжного пивного обладнання.

Для чого використовують Промивні кеги (бачки)

Для того, щоб при розливі пиво зберегло всі свої початкові характеристики, пивна система повинна бути доглянута. Потрібно регулярно промивати і дезінфікувати пивне обладнання. При санітарній обробці пивний системи, з пивним шляхах пропускають чисту воду і промивні розчини, використовуючи для цього спеціальні промивні ємності.

Як підключати промивний кег

Промивний кег підключають точно так само, як і звичайний для кег пива, тому фітінг на промивному кезі повинен за типом підходити під відповідну забірну головку, яку використовують на даній пивний лінії.

Пластикові промивні ємності випускають з одним змінним фітингом. Ємності виготовлені з щелочеустойчивого пластику. Обсяг пластикового кега 5л. Їх зазвичай використовують в торгових точках з невеликим асортиментом напоїв або, якщо використовується 1 вид забірних головок.

Якими бувають промивні кеги

Металеві промивні кеги можуть бути з 1, 2, 3 фітингами. (Тип фітингів визначає замовник.) 2 або 3 фітинга різних типів на промивної ємності мати зручно, так як таку промивальну ємність можна приєднувати до пивних ліній з різними типами забірних головок. Металевий кег виготовлений з нержавіючої сталі і має основу з щільної гуми, що надає йому стійкості, уберігає від деформації і дозволяє уникнути подряпин на підлозі.

За обсягом промивні бадді бувають на 5л,9л,18л.

Як проводити дезінфекцію пивного обладнання

  1. Необхідно відключити пивний охолоджувач від мережі.

  2. Від кег з пивом від'єднують забірну голівку.

  3. Та для зменшення залишкового тиску всередині пивний лінії відкривають пивний кран.

  4. Тепер можна приготувати в промивної ємності дезінфікуючий розчин, згідно інструкції виробника.

  5. Приєднують до пивної лінії промивний бак з розчином.

  6. Треба заповнити розчином систему, потім залишити розчин всередині для замочування. Повторити з новою порцією розчину. (Можна так зробити кілька разів, якщо це необхідно.)

  7. Далі слід підключити пивну лінію до іншої промивної ємності із чистою водою і ретельно промити кілька разів.

  8. Після цього треба промити пивний кран, для цього його знімають і розбирають.

  9. Також знімають і чистять роздавальну голівку.

  10. Всі частини обладнання промивають чистою водою. Протирають вологою серветкою пивні колони, обполіскують окропом каплесборники.

  11. Потім пивну лінію знову збирають і підключають кег з пивом.

Необхідно мати два промивальних кега: для миючого розчину і для чистої води і не використовувати їх для інших потреб.









 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner