Продавець mBev розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
Обладнання для розливання напоїв - пивне обладнання - в барах, ресторанах, магазинах, для дома
Фільтри
Ціна
Наявність
Контакти
mBevГуцул Жанна
Центральна, 21-А, офіс 2, Київ, Україна
+380 (50) 332-97-79
Відділ продажу
+380 (50) 332-57-57
Відділ продажу
+380 (50) 332-89-98
Сервіс
+380 (50) 332-57-57
Вирішення спірних питань
+380 (50) 4012278+380 (50) 3325757
Мапа
+380 (50) 332-97-79
+380 (50) 332-57-57
+380 (50) 332-89-98

Лічильники пива, облік, контроль

Пивні лічильники та витрата рідини. Системи обліку та контролю. Віддалений режим онлайн-моніторингу.

Для пивного магазину, бару, пивоварні, ресторану.

Можливий віддалений контроль температури.

Якщо ваш бізнес пов'язаний із торгівлі розливними напоями (зокрема — пивом), облік і контроль стають найважливішими елементами. Брак контролю над витратою продукту призведе до того, що ви почнете недоповнювати прибуток. Найзручнішим варіантом стане банкрутство вашої торгової точки.
Вам просто необхідно вибрати та встановити пивні лічильники на кожну з ліній подавач пінного напою. Без них і відповідних приладів обліку та зняття показань точно знати «витрату» просто неможливо. Зважувати кеги марно — це не дасть змогу вам дізнатися точний об'єм рідини.  
Витрати рідини, встановлені на кожну лінію подавання продукту, це тільки перший крок для забезпечення контролю над проданим обсягом пива. Також вам знадобляться спеціальні системи пивного обліку, які збиратимуть і аналізуватимуть ці витрати від кожного лічильника.

Основні причини втрат продукту

Чому ви недоповнюєте планований прибуток від торгівлі розливними напоями? Причин може бути кілька, серед них:

  • банальна крадіжка продукту персоналом;
  • частування «за рахунок закладу»;
  • недбалість у разі розливу (не встигли піднести келих вчасно, й пиво «вйшло» в каналізацію);
  • надмірне піноутворення, за якого пиво в піні зливається для того, щоб прискорити процеси наливання.

Витрата пива в цьому плані є дуже важливим і потрібним аксесуаром, адже з його допомогою ви завжди можете дізнатися об'єм продукту, що пройшов по лінії. Якщо водночас спостерігаються серйозні невідповідності з отриманим прибутокм, це привід засумніватися в «чистощілності» та невинності персоналу. 
Витрата рідини — це гарантія того, що вас не спробує обдурити продавець: факти річ уперта, тому за минулий об'єм пива доведеться відрахуватися.  Перевагою такого аксесуара є точність і неможливість «націдити» продукт повз лічильник контролю.
Зазвичай стандартний датчик витрати рідини монтується на кожну лінію розливу продукту. Після його встановлення ви відразу ж побачите реальні зміни в продажах: як показує практика, прибуток зростає на 10-15%.

Переваги електронної витратиоміра рідини

Електронний витратомір рідини не дасть вашому продавцю під'єднувати невраховані кеги, кидати пиво на недоливі тощо. Сучасний вимірювач витрати рідини вирізняється простотою монтажу: встановити такий аксесуар можна за кілька хвилин, не маючи особливих навичок і досвіду.
Готовий до роботи пристрій вирізняється наявністю надійного захисту від зламу, а також від будь-якого зовнішнього втручання й маніпуляцій. Купувати або не купувати лічильники — особиста справа кожного власника, однак, якщо ви маєте найманий персонал, найкраще поставити бізнес «під облік» із самого початку.


 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner