Продавець mBev розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
Обладнання для розливання напоїв - пивне обладнання - в барах, ресторанах, магазинах, для дома
Контакти
mBevГуцул Жанна
Центральна, 21-А, офіс 2, Київ, Україна
+380 (50) 332-97-79
Відділ продажу
+380 (50) 332-57-57
Відділ продажу
+380 (50) 332-89-98
Сервіс
+380 (50) 332-57-57
Вирішення спірних питань
+380 (50) 4012278+380 (50) 3325757
Мапа
+380 (50) 332-97-79
+380 (50) 332-57-57
+380 (50) 332-89-98
Засіб для промивання пивного обладнання mBev 2 л (рідина лужного концентрату), фото 2

Засіб для промивання пивного обладнання mBev 2 л (рідина лужного концентрату)

380 

  • В наявності
Засіб для промивання пивного обладнання mBev 2 л (рідина лужного концентрату)
Засіб для промивання пивного обладнання mBev 2 л (рідина лужного концентрату)В наявності
380 
+380 (50) 332-97-79
Відділ продажу
  • +380 (50) 332-57-57
    Відділ продажу
  • +380 (50) 332-89-98
    Сервіс
  • +380 (50) 332-57-57
    Вирішення спірних питань
+380 (50) 332-97-79
Відділ продажу
  • +380 (50) 332-57-57
    Відділ продажу
  • +380 (50) 332-89-98
    Сервіс
  • +380 (50) 332-57-57
    Вирішення спірних питань
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Лужний концентрат для дезінфекції пивного обладнання mBev 2 л

Лужка для промивання пивного обладнання (концентрат для розведення в гарячій воді). Рідкий безпряний лужний мийний і дезінфікувальний засіб на основі активного хлору. Дезінфікує лінію розливу та частково очищає її від пивного каменю.

Промивання пивної лінії

Обов'язкова санітарна процедура в магазинах і ресторанах. Вона проводиться 1) для дезінфекції пивного обладнання, 2) для видалення твердих відкладень.

Що має знати продавець розливного пива

Якщо не видаляти мікроорганізми та цвіль, вони розмножатимуться й псуватимуть смак пива. А пивний камінь поступово засмічує лінію розливу.

Що таке пивний камінь?

У пивних лініях скупчуються відкладення солей кальцію та щавлевої кислоти (оксалат), утворюючи пивний камінь. Він поступово забиває лінію та слугує сприятливим ґрунтом для бактерій і диких дріжджів.

Як відмити пивний камінь?

Тільки кислотою! Ось чому промивати систему лужним засобом недостатньо, додатково застосовують кислотне.

Як часто потрібно промивати пивну систему?

Залежно від мети та застосовуваного засобу промивання проводять:
    • раз на день теплою водою;
    • раз на 1-2 тижні розчином щітки;
    • раз на 3 місяці розчином кислоти після планового лужного очищення.
Необхідно з різною частотою застосовувати різні мийні засоби для пивного обладнання. Щоб уникнути плутанини, найкраще вести журнал промивання пивної системи.

Чим можна промити пивну систему?

Водою: спеціальний бак для промивання пивного обладнання заповнюють теплою питною водою, під'єднують до промивальній головці і пропускають воду через пивопровід і кран. Цю процедуру краще проводити наприкінці кожного робочого дня, щоб першим відвідувачам не дісталося пиво, що застоялося в шлангу.

Лускою: готують розчин лужного концентрату в теплій воді та так само під'єднують промивний бачок до лінії розливу, злив із неї пиво. Лупа очищає лінію від бактерій і дріжджів, залишків мертвих мікроорганізмів. Але видалити пивний камінь розчином щітки не можна!

Кислотий: готують теплий водний розчин кислотного концентрату і під'єднують промивний бачок до лінії розливу. Перед цим потрібно провести промивання зі лужним засобом, а потім ретельно промити систему теплою водою. Санітарну обробку пивного обладнання кислотою проводять раз на квартал.*

*Кислота обов'язково використовується для промивання пивного обладнання, тому що тільки вона дає змогу повністю видалити пивний камінь.

Як часто потрібно промивати систему лужним розчином?

Лужну промивку пивного обладнання проводять мінімум двічі на місяць. Це стандартна процедура санітарної обробки ліній розливання. За німецькими стандартами бажано проводити її частіше — щотижня.

Як мити пивні крани?

пивні крани знімають, розбирають і кладуть у відро з водним розчином того ж мийного та дезінфікувального засобу, яким промивають пивне обладнання.

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Сфера использованияHoReCa, Fast-food, Вулична торгівля, Торгові магазини
Інформація для замовлення
  • Ціна: 380 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner