Продавець mBev розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
Обладнання для розливання напоїв - пивне обладнання - в барах, ресторанах, магазинах, для дома
Фільтри
Ціна
Наявність
Контакти
mBevГуцул Жанна
Центральна, 21-А, офіс 2, Київ, Україна
+380 (50) 332-97-79
Відділ продажу
+380 (50) 332-57-57
Відділ продажу
+380 (50) 332-89-98
Сервіс
+380 (50) 332-57-57
Вирішення спірних питань
+380 (50) 4012278+380 (50) 3325757
Мапа
+380 (50) 332-97-79
+380 (50) 332-57-57
+380 (50) 332-89-98

Подстієчні охолоджувачі

Охолоджувачі підстієчного типу для пива та інших напоїв

Пропонуємо пивні охолоджувачі підстієчного типу для магазинів, барів, ресторанів, вуличної торгівлі, кейтерінгу.

  • Висока продуктивність до 300 л/год, від 1 до 16 ліній розливу!
  • Пивне обладнання тільки від відомих виробників.
  • Максимальні якість, надійність та термін служби.
Зателефонуйте нам за вказаними на сайті телефонами. Досвідчені менеджери детально проконсультують вас і допоможуть підібрати підходящу модель.

Враховується пропускна здатність, пікове навантаження, кількість сортів і інші особливості вашого закладу.

Підстієчний пивний охолоджувач: принцип роботи

Пиво проходить через змійовики, занурений у ванну з холодною водою. Через воду тепло віддається фреоновому теплообміннику. Вона обмерзає навколо змійовика з фреоном, утворюючи банк льоду, або крижаний наст. Лід забезпечує запас холоду при пікових навантаженнях. Термостат відстежує температуру і вчасно відключає компресор, щоб заледеніння не дійшло до змійовиків з напоєм: вони обмерзати не повинні.

Коли необхідний підстєчний пивний охолоджувач

Охолоджувачі цього типу користуються особливим попитом. Пристрій встановлюється під барною стійкою, не віднімаючи місце на ній. Певна незручність доставляють хіба що великі габарити самого подстоечного охолоджувача. Але плюсів набагато більше.

Переваги підстієчного охолоджувача для напоїв:

  • висока продуктивність;
  • велика кількість ліній розливу;
  • зручне розміщення;
  • можливість накопичувати банк льоду завдяки технології льодяного насту;
  • висока ефективність системи охолодження навіть при температурі навколишнього середовища вище +30 °C

Чим ширше ваш асортимент пива та інших напоїв,  тим вище ваша конкурентоспроможність на ринку. Широкий вибір приваблює клієнтів, а значить, ви отримуєте більше прибутку з кожної торгової точки. 

Особливості підстієчних охолоджувачів

Як правило, в них використовується водяна система охолодження з ванною. Щоб охолоджувач водяного проточного типу працював стабільно, важливо підтримувати в ванні необхідний обсяг води. Для інтенсивних навантажень переважно велика ванна з об'ємом від 50 літрів «крижаним банком» від 24 кілограмів. У цьому випадку підійде, наприклад, пивний охолоджувач «Тайфун-160» або інші моделі з більш високою маркуванням. Вони дозволяють охолодити великий обсяг напою за порівняно короткий час.

Це і є головний критерій вибору пивного охолоджувача: який обсяг пива вам необхідно розливати при піковому навантаженні. А кількість контурів завжди можна поміняти, поставивши або знявши додаткові.

Необхідно враховувати, що водяні проточні охолоджувачі виходять на робочий режим досить повільно через 3-5 годин після включення в залежності від моделі.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner