Продавець mBev розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
Обладнання для розливання напоїв - пивне обладнання - в барах, ресторанах, магазинах, для дома
Контакти
mBevГуцул Жанна
Центральна, 21-А, офіс 2, Київ, Україна
+380 (50) 332-97-79
Відділ продажу
+380 (50) 332-57-57
Відділ продажу
+380 (50) 332-89-98
Сервіс
+380 (50) 332-57-57
Вирішення спірних питань
+380 (50) 4012278+380 (50) 3325757
Мапа
+380 (50) 332-97-79
+380 (50) 332-57-57
+380 (50) 332-89-98
впередназад
Гліколевий охолоджувач, чилер для пивної системи в ресторані, пабі, пивоварні, ЦКТ, фото 2Гліколевий охолоджувач, чилер для пивної системи в ресторані, пабі, пивоварні, ЦКТ, фото 3Гліколевий охолоджувач, чилер для пивної системи в ресторані, пабі, пивоварні, ЦКТ, фото 4Гліколевий охолоджувач, чилер для пивної системи в ресторані, пабі, пивоварні, ЦКТ, фото 5Гліколевий охолоджувач, чилер для пивної системи в ресторані, пабі, пивоварні, ЦКТ, фото 6Гліколевий охолоджувач, чилер для пивної системи в ресторані, пабі, пивоварні, ЦКТ, фото 7Гліколевий охолоджувач, чилер для пивної системи в ресторані, пабі, пивоварні, ЦКТ, фото 8Гліколевий охолоджувач, чилер для пивної системи в ресторані, пабі, пивоварні, ЦКТ, фото 9Гліколевий охолоджувач, чилер для пивної системи в ресторані, пабі, пивоварні, ЦКТ, фото 10

Гліколевий охолоджувач, чилер для пивної системи в ресторані, пабі, пивоварні, ЦКТ

від 20 000 

  • Під замовлення
clockВідправка з 16 травня 2024
Гліколевий охолоджувач, чилер для пивної системи в ресторані, пабі, пивоварні, ЦКТ
Гліколевий охолоджувач, чилер для пивної системи в ресторані, пабі, пивоварні, ЦКТПід замовлення
від 20 000 
+380 (50) 332-97-79
Відділ продажу
  • +380 (50) 332-57-57
    Відділ продажу
  • +380 (50) 332-89-98
    Сервіс
  • +380 (50) 332-57-57
    Вирішення спірних питань
+380 (50) 332-97-79
Відділ продажу
  • +380 (50) 332-57-57
    Відділ продажу
  • +380 (50) 332-89-98
    Сервіс
  • +380 (50) 332-57-57
    Вирішення спірних питань
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Для обмерзальної пивної колони, довгої магістралі, холодної кімнати для кег - охолоджувач-чилер гліколевого типу

Пивні охолоджувачі гліколевого типу відрізняються від звичайних проточних охолоджувачів тим, що в них охолоджувальною речовиною, що відбирає надлишкове тепло від напою, є пропілен-гліколь, а не вода.

Пропілен-гліколь (не плутати з етилен-гліколем) це нетоксична речовина без запаху та кольору, яка також використовується в косметичній та харчовій індустріях. Він циркулює по пивних магістралях (пивних пітонах), впритул примикаючи до трубок, якими проходить пиво. Температура гліколю може бути нижчою за нуля, що унеможливлює його заміну звичайною водою.

охладитель гликолевого типа пропилен гликоль

Коли потрібен гліколевий охолоджувач

У вас холодна кімната — колдрум для кег

Часто він потрібен, якщо є холодна кімната для зберігання кег і пиво (або інший огойовий напій) надходить на барну стійку з неї.

У вас у пивоварні або ресторані довга пивна траса (магістраль)

У цьому разі охолоджувальна рідина (гліколь) має циркулювати по всій довжині пітона. У разі пивної магістралі від 10 метрів без такого типу охолодження не обійтися.

Велика сумарна довжина пивних магістралей

Якщо у вас у заведенні до барної стійки ведуть не довгі пілони, але їх багато, то в цьому разі можливо також правильним рішенням буде використання гліколевого охолоджувача.

Колони з обмерзанням — обмерзаючі пивні колони

Обмерзаючі пивні колони це красиво, незвично, а тому ще й гарантовано справляє незабутнє враження на відвідувача ресторану, бару, паба, пивоварні. Щоб досягти такого ефекту колону, потрібно охолоджувати зсередини досить сильно, щоб конденсується на її поверхні волога перетворювалася на сніг. Добитися цього можна тільки за допомогою охолоджувальної речовини температурою нижче 0 °C. Тому тут теж буде використовуватися гліколевий охолоджувач.

Як виглядають обмерзальні пивні колони [ВІДЕО]

Який потужності використовувати гліколевий охолоджувач?

Телефонуйте нам і ми розчитуємо для вашого конкретного випадку, чи потрібен вам пивний охолоджувач гліколевого типу, чи можна  обійтися стандартними проточними охолоджувачами під барною стійкою.

На жаль, вибрати гліколевий охолоджувач не так просто як звичайний простий охолоджувач проточного типу.

Для цього потрібен інженерний розрахунок, що містить у собі роботу з основними змінними вашою пивною системою: довжина траси, кількість сортів пива, тепловтрати та теплопристрої, швидкість проходження пива (кегового напою) по магістралях та інші.

Вибір неправильної потужності гліколевого охолоджувача призведе до того, що пивна система виявиться неробоспроможною: пиво на кранах буде не тієї температури, постійні проблеми з піною та недостатньою швидкістю наливання.

До того ж часто буває так, що технічні умови або міркування ефективності вимагають не один охолоджувач помічніший, а два або більше потужності, даючи змогу в підсумку раціонально розв'язувати завдання охолодження напою.

Характеристики
Основні
Функціональне призначенняДля пива, Для квасу, Для газованих напоїв, Для соку/фрешу
Сфера использованияHoReCa, Fast-food
Тип встановлення обладнанняПідлоговий
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 20 000 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner