від 20 000 ₴
Пивні охолоджувачі гліколевого типу відрізняються від звичайних проточних охолоджувачів тим, що в них охолоджувальною речовиною, що відбирає надлишкове тепло від напою, є пропілен-гліколь, а не вода.
Пропілен-гліколь (не плутати з етилен-гліколем) це нетоксична речовина без запаху та кольору, яка також використовується в косметичній та харчовій індустріях. Він циркулює по пивних магістралях (пивних пітонах), впритул примикаючи до трубок, якими проходить пиво. Температура гліколю може бути нижчою за нуля, що унеможливлює його заміну звичайною водою.
Часто він потрібен, якщо є холодна кімната для зберігання кег і пиво (або інший огойовий напій) надходить на барну стійку з неї.
У цьому разі охолоджувальна рідина (гліколь) має циркулювати по всій довжині пітона. У разі пивної магістралі від 10 метрів без такого типу охолодження не обійтися.
Якщо у вас у заведенні до барної стійки ведуть не довгі пілони, але їх багато, то в цьому разі можливо також правильним рішенням буде використання гліколевого охолоджувача.
Обмерзаючі пивні колони це красиво, незвично, а тому ще й гарантовано справляє незабутнє враження на відвідувача ресторану, бару, паба, пивоварні. Щоб досягти такого ефекту колону, потрібно охолоджувати зсередини досить сильно, щоб конденсується на її поверхні волога перетворювалася на сніг. Добитися цього можна тільки за допомогою охолоджувальної речовини температурою нижче 0 °C. Тому тут теж буде використовуватися гліколевий охолоджувач.
Як виглядають обмерзальні пивні колони [ВІДЕО]
Телефонуйте нам і ми розчитуємо для вашого конкретного випадку, чи потрібен вам пивний охолоджувач гліколевого типу, чи можна обійтися стандартними проточними охолоджувачами під барною стійкою.
На жаль, вибрати гліколевий охолоджувач не так просто як звичайний простий охолоджувач проточного типу.
Для цього потрібен інженерний розрахунок, що містить у собі роботу з основними змінними вашою пивною системою: довжина траси, кількість сортів пива, тепловтрати та теплопристрої, швидкість проходження пива (кегового напою) по магістралях та інші.
Вибір неправильної потужності гліколевого охолоджувача призведе до того, що пивна система виявиться неробоспроможною: пиво на кранах буде не тієї температури, постійні проблеми з піною та недостатньою швидкістю наливання.
До того ж часто буває так, що технічні умови або міркування ефективності вимагають не один охолоджувач помічніший, а два або більше потужності, даючи змогу в підсумку раціонально розв'язувати завдання охолодження напою.
Устаткування для розливу, перевірене часом |
|
Все для розливу напоїв |
Ваша система розливу, створена під ключ |
|
Ваш надійний партнер у світі розливу |
Прямі поставки від світових лідерів гарантують найвищу якість кожного пристрою. Широкий асортимент та постійна наявність на складі дозволяють підібрати ідеальне рішення для будь-якого бізнесу. 12 місяців гарантії – наше зобов'язання перед вами.
Від колони до піногасника – ми маємо все, щоб оснастити ваш заклад. Працюємо безпосередньо з виробниками, пропонуючи широкий вибір обладнання за вигідними цінами. Швидка доставка по Україні та гарантія якості – наші переваги.
Співпрацюючи з нами, ви отримуєте доступ до найкращих світових брендів за привабливими цінами. Широкий асортимент, оперативна доставка та гарантія якості – все це робить нашу пропозицію ще вигіднішою.
Вибираючи обладнання mBev, ви інвестуєте у довговічність та надійність. Прямі поставки від таких гігантів, як Lindr, UBC, Felom, John Guest гарантують високу якість та відповідність світовим стандартам. Широкий асортимент дозволить підібрати ідеальне рішення для будь-якого закладу, затишний паб або великий ресторан.
Основні | |
---|---|
Функціональне призначення | Для пива, Для квасу, Для газованих напоїв, Для соку/фрешу |
Сфера использования | HoReCa, Fast-food |
Тип встановлення обладнання | Підлоговий |