Продавець mBev розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
Обладнання для розливання напоїв - пивне обладнання - в барах, ресторанах, магазинах, для дома
Фільтри
Ціна
Наявність
Контакти
mBevГуцул Жанна
Центральна, 21-А, офіс 2, Київ, Україна
+380 (50) 332-97-79
Відділ продажу
+380 (50) 332-57-57
Відділ продажу
+380 (50) 332-89-98
Сервіс
+380 (50) 332-57-57
Вирішення спірних питань
+380 (50) 4012278+380 (50) 3325757
Мапа
+380 (50) 332-97-79
+380 (50) 332-57-57
+380 (50) 332-89-98

Винний бар

У Києві та інших великих містах України як гриби зростають винні бари. Вони чудово вписалися в кулінарний пейзаж і стали такою ж важливою частиною гурманської культури, як крафтові паби та спеціалізовані винні ресторани. У багатьох успішних винних барах столиці встановлено наше обладнання – від культового Win Bar до модного та демократичного SOSKA.

Побокальний продаж вина спочатку був у новинку, але публіка швидко звикла до нього, оцінивши нові можливості. Націнка на розливне вино в барі нижче, ніж у ресторані, та й вибір дуже великий. Широко представлені не лише вина Старого та Нового Світу, а й продукція українських виноделен. Тепер шанувальники благородного напою можуть за вечір продегустувати кілька сортів з різних країн, причому не на порожній шлунок, а з закускою. Українці поступово звикають до такого європейського стилю споживання вина. А власники винних барів завдяки новому обладнанню та засобам розливу можуть не побоюватися, що вередливий товар зіпсується.

Ми допомагаємо грамотно налагодити побокальний продаж вина з нашими готовими комплектами обладнання та оригінальними технічними рішеннями, такими як вайн-машина.
Швидкий старт барного бізнесу за тиждень – реальність, якщо ви обрали співпрацю з mBev!

Обладнання для вина на розлив у барі

Відкриття свого винного бару потребує певних знань. Це порівняно новий вид бізнесу, і важливо розуміти, на чому ви можете втратити, а на чому заробити. Докладніше читайте нижче, під списком товарів.

Головні фактори успіху та окупності винного бару

  • Фудпейрінг – підбір закусок під вина, що представлені в барі.
  • Продумані технологічні карти страв та закупівлі продуктів.
  • Продумана концепція винного бару: стиль, час роботи, точне позиціонування закладу. Люди повинні розуміти, чому вони йдуть саме до вас.
  • Винна карта, складена з урахуванням смаків та фінансових можливостей гостей, що допомагає їм легко орієнтуватися в асортименті.
  • Регулярне оновлення винної карти. Дивуйте гостей, щоб залучити нових та утримати старих.
  • Чемний та навчений персонал. Офіціанти повинні добре розумітися на меню та винній карті.
  • Контроль залишків (і за продуктами, і за винами).
  • Побокальний розлив вин. Обов'язково пропонуйте якнайбільше вин побокально, щоб збільшити продажі.
  • Правильне зберігання вин.

Два останні пункти тісно пов'язані. Побокальний продаж і є головною фішкою, що забезпечує окупність винного бару. Це дозволяє отримати набагато більший прибуток, але за умови, що ви правильно вибрали спосіб зберігання напою та обладнання.

У винному барі практично непотрібні громіздкі винні шафи-диспенсери з пляшками. Скляна тара – найнезручніша з погляду контролю залишків, навіть якщо диспенсер надійно захищає вино від окиснення.

Прогресивні бари столиці зробили вибір на користь нашого обладнання, що базується на розливі вина з кегів та бег-ін-боксів. Така тара дає серйозні переваги у логістиці та зберіганні вина.

Вибирайте відповідний варіант із запропонованого списку та телефонуйте за вказаними на сайті телефонами. 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner