Чим пивний ресторан відрізняється від магазину чи невеликого паба? Тим, що систему розливу потрібно планувати набагато ретельніше, з огляду на довжину пивопроводів і навантаження в піковий годинник. Інакше пиво подаватиметься з перебоями та зайвою піною, а то і зіпсується від нагрівання.
Чим пивний ресторан відрізняється від звичайної паба? Масштабами, стилем і пафосом. Ті ж пивні колони потрібні не тільки для прикрашання барної стійки, але й щоб розливати пиво. А у великому ресторані та сортах зазвичай більше, ніж у барі. Тому колони виходять масивними та довгими — дуже потужними, особливо з обмерзанням, як у Beerteka (Одеса). Але буває, що велика колона не може поміститися в залі, і тоді ми робимо для барменів додаткові панелі з кранами вздовж стін. Пошук такі нестандартні технічні рішення доводиться досить часто.
Деякі новинки практично необхідні — наприклад, рециркуляційне промивання через промивальні головки. Вона робить санооброблення пивної системи найпростішою процедурою, доступною навіть для малонавченого персоналу. Кожна така дрібниця полегшує вам роботу.
До речі, не забудьте заглянути в галерею й подивитися світлини виготовлених нами проєктів пивних ресторанів. Серед наших клієнтів — мережа ресторанів This is Pivbar, 3B Republic, Varvar Bar, Litra (Кієв), Beerteka (Одеса), Театр пива «Правда» (Лівов) і багато інших.
Ми беремо на себе дві непрості завдання:
Компанія mBev допомагає розпочати ресторанний бізнес із правильною технікою і якомога швидше. Пивний ресторан — не завжди довгі системи розливання 30 метрів і більше. Часто досить встановити стандартний комплект, причому зробити це можна самостійно за нашою інструкцією. Збирайте пивне обладнання так, ніби це меблі від IKEA. У будь-якому разі, якщо ви не впевнені, що впораєтеся самі, наші фахівці забезпечать бездоганний монтаж із максимально ефективним використанням.
Мінімум витримок і максимум прибутку з mBev:
Телефонуйте нам, щоб замовити комплект обладнання або технічний проєкт великого ресторану.