90 000 ₴
Підібрати комплект пивного обладнання для барів та ресторанів – складне завдання. Новачкам у пивному бізнесі здається, що у ресторані розливати пиво не складніше, ніж у магазині. Насправді на монтаж та пусконалагоджувальні роботи іноді йде місяць чи півтора. Особливо складне завдання – технологічний проект великого пивного ресторану із довгими системами розливу. Теплопритоки і самі собою довгі шланги можуть зіпсувати ваше пиво або перетворити його на кранах в піну.
Незалежно від розміру, пивний бар – це насамперед обладнання, а потім підбір команди, оформлення та інші ідеї для іміджу. Система подачі та охолодження пива має бути ретельно продумана та налагоджена. Інакше - псування пива, неправильна карбонізація або температура. Потужність обладнання теж необхідно розрахувати з урахуванням пікового навантаження. Інакше – перевитрата енергії, збої, черги…
Як же зібрати та налаштувати обладнання для пивного бару? Весь біль голови ми беремо на себе. Нам не звикати: із 2008 року ми обладнали тисячі таких закладів. Наші найкращі проекти ресторанів представлені на фото у галереї. Ми точно знаємо, чому одні паби закриваються, а інші досягають успіху. Серед успішних – наші клієнти: ресторанна мережа This is Pivbar, 3B Republic, Varvar Bar, Litra (Київ), Beerteka (Одеса), Театр пива «Правда» (Львів) та багато інших.
Бажаєте вести ресторанний бізнес саме так? Зателефонуйте нам зараз, щоб замовити комплект обладнання для пивного пабу або технічний проект великого ресторану.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Сфера использования | HoReCa, Fast-food |
Функціональне призначення | Для пива, Для квасу, Для газованих напоїв, Для соку/фрешу, Для молока |
Тип обладнання за мобільністю | Стаціонарний |
Гарантійний термін | 12 міс |