Власники закладів, які прагнуть підтримувати високий статус і певний імідж кафе, бару чи ресторану, дуже педантично ставляться до побору професійного обладнання. Сьогодні комплектація навіть самого звичайного бару може бути максимально широкою, а якщо мова йде про елітному закладі, асортимент устаткування обмежується тільки фантазією і фінансовими можливостями власника.
Одним з необхідних елементів будь-якого серйозного закладу є обладнання для миттєвого охолодження келихів і будь-якої іншої тари. Охолоджувачі або чиллери вперше з'явилися в США, де відразу ж стали максимально популярними.
Їх форма, тип, розмір і принцип дії можуть відрізнятися, проте сенс застосування залишається незмінним: охолоджувач скляних келихів повинен не тільки швидко остудити посуд до необхідної температури, але при цьому продезінфікувати поверхню.
Зазвичай як знезаражуючого речовини виступає вуглекислий газ, який подається по спеціальному шлангу. Його застосування дозволяє знищити понад 85% патогенної мікрофлори, присутньої на поверхні будь-якого посуду.
Варто розуміти, що навіть в самому елітному закладі нікуди не «пропадають» хвороботворні мікроорганізми в повітрі. Спори грибка і цвілі постійно осідають на будь-які предмети і поверхні, тому регулярна дезінфекція є обов'язковою процедурою.
Охолоджувач келихів для бару дозволяє впоратися з патогенною мікрофлорою на скляній поверхні всього за кілька секунд. Варто відзначити, що дана процедура повністю безпечна для людського організму: вона відповідає прийнятим світовим стандартам і нормам для всіх закладів торгівлі харчовими продуктами.
Сьогодні ви можете придбати охолоджувач келихів як для приватного домашнього використання, так і для комплектації торгової точки (бари, кафе, літнього майданчика, ресторану). Професійні моделі подібного обладнання призначені для максимально інтенсивного використання з високою швидкістю завантаження.
Фірмовий охолоджувач пивних келихів стане оптимальним вибором, якщо ви приділяєте серйозну увагу питанням якості обслуговування клієнтів. Крім того, це важливий елемент для досягнення необхідних санітарно-гігієнічних норм на поверхнях будь-якого типу.
Охолоджувач для пивних келихів не тільки дозволяє ефективно боротися з біологічними забрудненнями. З його допомогою можна серйозно поліпшити смак практично будь-якого напою, що подається у вашому закладі. Як показує практика, наявність чілерів в закладі гарантує збільшення прибутку і зростання числа відвідувачів.