Продавець mBev розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
Обладнання для розливання напоїв - пивне обладнання - в барах, ресторанах, магазинах, для дома
Фільтри
Ціна
Наявність
Акція
Контакти
mBevГуцул Жанна
Центральна, 21-А, офіс 2, Київ, Україна
+380 (50) 332-97-79
Відділ продажу
+380 (50) 332-57-57
Відділ продажу
+380 (50) 332-89-98
Сервіс
+380 (50) 332-57-57
Вирішення спірних питань
+380503325757+380 (50) 3325757
Мапа
+380 (50) 332-97-79
+380 (50) 332-57-57
+380 (50) 332-89-98

Нітрокави обладнання

Все про нітро-каву

Здавалося б, що про каву вже відомо все. Однак, зовсім недавно, з'явився новий різновид популярного напою, який дістав назву «нітро кави», який зумів здивувати знавців. Новий напій — це кава, приготована за технологією холодного заварювання, з тонкою пінкою, яка має солодкуватий вершковий смак і досить цікаві властивості, а також досить цікавий спосіб приготування.
Слово «нітро», у назві напою, походить від англійського «nitrogen», що перекладається російською, як «азот». Вся річ в тому, що холоднозаварювана кава нітро насичується, під тиском, азотом, дрібні бульбашки якого заповнюють весь об'єм напою, налитого в склянку. Таке газування кави надає йому оксамитового тону та тонкого присмаку вершків.

Як з'явився напій

Перший раз незвичайний напій був запропонований, кілька років тому, відвідувачам кафе, у північноамериканському штаті Техас, і викликав чималу цікавість у кавоманів. Виявляється, що новий напій, не тільки має чудовий смак, але й вищі тонізувальні здібності, ніж кава, заварювана гарячим способом. 
Незабаром, у США був запущений випуск нітро кави в банках. А потім диво-кава почав набувати шанувальників і в Старому світлі.

Нітро-кава на будь-який смак

Газована кава розливається холодним. Він готується без цукру, водночас бульбашки азоту в ньому підкреслюють кавовий смак. Однак різні домішки дають можливість урізноманітнити враження від кави нітро, наприклад, отримавши:

  • нітролате, додавши до напою молоко;
  • нітро-раф, зі смаком ванільного морозива. Для цього додається вершковий карамель;
  • кавовий квас, через додавання до складу фруктових добавок і цукрового сиропу. 

Як готується нітро кави

Основою приготування напою є холодне заварювання, коли мелена кава заливається водою й настоюється від 12 до 18 годин. Після цього здійснюється фільтрація й насичення напою азотом. Для цього використовується особливе обладнання для нітро кави або модифікуються стандартні пристрої для розливання пива з кег.

Обладнання для нітрокави

Звісно, для приготування й розливання популярного кавового напою можна переробити пивне обладнання, але найкраще придбати спеціальні сатуратори, що насичують каву азотом, і наливні колони, що встановлюються на стійці бара.
Також є нітро кави обладнання, що насичує напій стисненим повітрям, частка азоту в якому становить 78%.
Крім того, випускаються компактні апарати, для виготовлення нітрокави в домашніх умовах.
 

 


 

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner