Продавець mBev розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
Обладнання для розливання напоїв - пивне обладнання - в барах, ресторанах, магазинах, для дома
Фільтри
Ціна
Наявність
Контакти
mBevГуцул Жанна
Центральна, 21-А, офіс 2, Київ, Україна
+380 (50) 332-57-57
Рішення спірних питань
+380 (50) 332-97-79
Відділ продажів
+380 (50) 332-57-57
Рішення спірних питань
+380 (50) 332-89-98
Сервіс
+380 (50) 4012278+380 (50) 3325757
Мапа
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380 (50) 332-57-57
+380 (50) 332-97-79
+380 (50) 332-57-57

Вуглекислотні редуктори

Пивні вуглекислотні редуктори.

Відмінно працює лінія по розливу пива є результатом правильного її проектування і ретельної збірки, де передбачені та враховані всі нюанси роботи пивний системи, коли кожен сорт пива розливається у відповідності з рекомендаціями виробника.

Для того, щоб подати пиво в систему розливу, у кезі з пивом створюють надлишковий тиск за допомогою вуглекислого газу (у деяких випадках використовують азот, інертний газ або повітря). В балонах, де зберігається вуглекислота, тиск занадто висока, тому, з допомогою вуглекислотного (СО2) пивного редуктора, його знижують до необхідних значень. Далі редуктор автоматично підтримує робочий тиск на одному рівні.

Збалансоване тиск в пивній системі - основна вимога технології розливу пива. Точне регулювання тиску допомагає уникнути надмірного насичення пива вуглекислотою. Пивний редуктор встановлюють на балон з вуглекислотою, тиск у якому може досягати 60-80 атмосфер. Тиск в пивній системі складає всього 0,5-3 атмосфери та вуглекислотний редуктор дає можливість точно дозувати подачу вуглекислоти до кезі з пивом, щоб витіснити пиво з кеги, але не перенаситити напій вуглекислотою. Зайва карбонізація змінює смакові властивості пива і може призвести до підвищеного піноутворення, у разі, якщо на пивному крані не відрегульований потік. А недостатній тиск призводить до слабкої подачі пива і теж може впливати на зміну смаку напою. Різні сорти пива при розливі вимагає індивідуального рівня тиску, рекомендованого виробником. Від тиску СО2 безпосередньо залежить ступінь насичення пива вуглекислотою (карбонізація).

До одного балона з вуглекислотою можуть бути підключені декілька пивних ліній, при цьому у кожного сорту пива можуть бути різні показники карбонізації і, відповідно, вимоги до тиску в системі. У цьому випадку використовується комбінація редукторів, що дозволяє виставляти індивідуальне тиск у кожній пивний кезі.

Випускають кілька видів пристроїв, що регулюють тиск вуглекислоти, що прямує з балона в кег з пивом:

  • Первинний пивний редуктор призначений для одноразового зниження тиску вуглекислоти в пивній системі щодо тиску в балоні з вуглекислотою. Він може використовуватися як основний (у разі, якщо всі пивні лінії, підключені до одного балону, мають однакові показники тиску, рекомендовані виробником) або як перший в ланцюжку з допоміжним (вторинним) редуктором, що відповідає за більш точну настройку тиску в системі. Два манометра, якими оснащений вуглекислотний редуктор цього типу, дозволяють визначити тиск, при яких в редуктор надходить газ з балона і тиск, з яким вуглекислота надходить в пивну лінію.

  • Вторинний пивний редуктор встановлюють на газову лінію після первинного, якщо сорт пива цій пивниці лінії має інші вимоги до тиску, для остаточного регулювання. У цьому пристрої встановлений один манометр, який показує тиск газу на виході, а тиск можна бачити на манометрі первинного редуктора.

  • Батарея редукторів СО2 вуглекислотних поєднує в одному пристрої первинний і вторинний (можливо, кілька) пивні редуктори.

Щоб купити пивний редуктор повністю відповідає завданням вашої пивний системи, потрібно заздалегідь вирішити, на скільки виходів потрібен редуктор, однаковий тиск буде потрібно для цих пивних ліній чи різне? Якщо асортимент пива великий, краще віддати перевагу редукторів з роздільним регулюванням тиску. Зараз на ринку пивного обладнання пропонується безліч моделей редукторів для пива вітчизняних і зарубіжних виробників. Варто зробити порівняльний аналіз пристроїв і оцінити конструктивні особливості та надійність робочих частин різних моделей редукторів. Широко відомі зручні і надійні вуглекислотні редуктори таких виробників, як Micro-Matic (Данія), ODL (Італія), Tap Rite (США).

У деяких моделях редукторів СО2 для пива є клапан скидання тиску, який в разі перевищення робочого тиску, автоматично скидає надлишки вуглекислоти. Клапан скидання тиску не допускає перевищення робочого тиску, незалежно від того, чи випадковий це стрибок тиску або користувачеві захотілося підвищити рівень тиску в даній пивний лінії довільно.

Бажано, щоб на кожному виході редуктор мав вентилі, дозволяють закривати будь-який з виходів, у разі можливих неполадок. Інші пивні лінії, при цьому, будуть продовжувати працювати далі.

При монтажі пивного редуктора важливо пам'ятати про безпеку. Балон з вуглекислотою повинен перебувати тільки у вертикальному положенні. Також слід враховувати перепади температур, якщо торгова точка розташовується на вулиці, в літньому кафе або барі.


 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner