205 000 ₴
Спеціалізований бар із побічною продажем вина — бізнес в Україні, що стрімко розвивається. Одна з важливих переваг винного бару: для такого формату потрібна менша площа, ніж для ресторану, й аренда обходиться дешевше. У поєднанні з високою націнкою на вино це сулить якісний прибуток.
Останнім часом у нас і за кордоном дуже популярні просеко-бари, зазвичай, з італійською кухнею. Просеко поєднується з безліччю різних закусок. До того ж нашу публіку не треба привчати до ігристих вин: вона їх і так любить.
Як же без зволікання й технічних помилок почати свою перспективну справу?
Останній крок ми беремо на себе. Вам не доведеться особисто розбиратися в технічних тонкощах, витрачати на цей час і сили. Ці знання можуть знадобитися хіба що під час відкриття закладу або перенесення обладнання в іншу локацію з повторним монтажем.
Просеко та інші ігристі вина містять харчовий CO2, і тому їх не можна розфасовувати в бег-інбокс. Навіть багатошаровий полімер не може утримати вуглепкислота всередині, а під час під'єднання до шланга вона виліталася б дуже швидко. Щоб ігристі вина, призначені для побокального розливу, не видихалися, їх зберігають і перевозять у кегах. Тому система розливання таких вин практично не відрізняється від пивної. CO2 надійно захищає вино в кезі від контакту з повітрям і не впливає на смак напою.
Кількість кранів залежить від того, скільки сортів ви плануєте розливати. На додаток до нашого комплекту вам знадобиться балон із харчовим азотом.
Зателефонуйте нам, щоб скласти набір обладнання за вашим техзаданням.
Охолоджувач для вина (б/у або новий) | 6 ліній |
Винний кран без компенсатора | 6 шт. |
Забірна головка для кег | 6 шт. |
Первинний редуктор | 1 шт. |
Каплесборник | 3 шт. |
Шланги продуктові та газові | асорт. |
Комплектуючі та витратні матеріали | асорт. |
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |