475 ₴
380 ₴
Показати оптові ціниКислота для промивання пивного обладнання (концентрат для розведення у воді). Дає змогу не тільки дезінфікувати лінію розливу, але й повністю очистити її від пивного каменю.
Обов'язкова санітарна процедура в магазинах і ресторанах. Вона проводиться 1) для дезінфекції пивного обладнання, 2) для видалення твердих відкладень.
Якщо не видаляти мікроорганізми та цвіль, вони розмножатимуться й псуватимуть смак пива. А пивний камінь поступово засмічує лінію розливу.
У пивних лініях скупчуються відкладення солей кальцію та щавлевої кислоти (оксалат), утворюючи пивний камінь. Він поступово забиває лінію та слугує сприятливим ґрунтом для бактерій і диких дріжджів.
Тільки кислотою! Ось чому промивати систему лужним засобом недостатньо, додатково застосовують кислотне.
Залежно від мети та застосовуваного засобу промивання проводять:
• раз на день теплою водою;
• раз на 1-2 тижні розчином щітки;
• раз на 3 місяці розчином кислоти після планового лужного очищення.
Необхідно з різною частотою застосовувати різні мийні засоби для пивного обладнання. Щоб уникнути плутанини, найкраще вести журнал промивання пивної системи.
Водою: спеціальний бак для промивання пивного обладнання заповнюють холодною питною водою, під'єднують до промивальній головці і пропускають воду через пивопровід і кран. Цю процедуру краще проводити наприкінці кожного робочого дня, щоб першим відвідувачам не дісталося пиво, що застоялося в шлангу.
Лугом: готують розчин лужного концентрату у теплій воді та точно так само під'єднують промивний бачок до лінії розливу, злив із неї пиво. Лупа очищає лінію від бактерій і дріжджів, залишків мертвих мікроорганізмів. Але видалити пивний камінь розчином щітки не можна! Лужну промивку пивного обладнання проводять мінімум раз на 2 тижні, бажано щотижня.
Кислотий: готують теплий водний розчин кислотного концентрату та під'єднують промивний бачок до лінії розливу. Перед цим потрібно провести промивання зі лужним засобом, а потім ретельно промити систему теплою водою. Санітарну обробку пивного обладнання кислотою проводять раз на квартал.
Кислота обов'язково використовується для промивання пивного обладнання, тому що тільки вона дає змогу повністю видалити пивний камінь.
пивні крани знімають, розбирають і кладуть у відро з водним розчином того ж мийного та дезінфікувального засобу, яким промивають пивне обладнання.
Устаткування для розливу, перевірене часом |
|
Все для розливу напоїв |
Ваша система розливу, створена під ключ |
|
Ваш надійний партнер у світі розливу |
Прямі поставки від світових лідерів гарантують найвищу якість кожного пристрою. Широкий асортимент та постійна наявність на складі дозволяють підібрати ідеальне рішення для будь-якого бізнесу. 12 місяців гарантії – наше зобов'язання перед вами.
Від колони до піногасника – ми маємо все, щоб оснастити ваш заклад. Працюємо безпосередньо з виробниками, пропонуючи широкий вибір обладнання за вигідними цінами. Швидка доставка по Україні та гарантія якості – наші переваги.
Співпрацюючи з нами, ви отримуєте доступ до найкращих світових брендів за привабливими цінами. Широкий асортимент, оперативна доставка та гарантія якості – все це робить нашу пропозицію ще вигіднішою.
Вибираючи обладнання mBev, ви інвестуєте у довговічність та надійність. Прямі поставки від таких гігантів, як Lindr, UBC, Felom, John Guest гарантують високу якість та відповідність світовим стандартам. Широкий асортимент дозволить підібрати ідеальне рішення для будь-якого закладу, затишний паб або великий ресторан.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |